vrijdag 25 september 2009

Zoekmachine Positie Technieken, Meer Dan Google Analytics

Zoekmachine Positie Technieken, Meer Dan Google Analytics

Zoals je al wist kan je Google Analytics gebruiken om je website activiteit te overzien, maar hoe zit het nu juist met die hoge plaats in de zoekmachine die de meeste website promotie bedrijven ons beloven. Om toch even te benadrukken dat de meeste zoekmachine optimalisatie bedrijven een verslag geven van uw resultaten, of dit al dan niet de waarheid is dat blijft voor u ook een vraagteken. Een webdesign bedrijf past zelden zoekmachine positie technieken toe, en biedt de klant slechts Google Analytics aan en sommige gevallen zelfs niets. Het resultaat is dat uw website er heel mooi uitziet, en iedereen die u kent uw website zal kunnen bezichtigen, maar hoe zit het met zij die u niet kennen, zien zij ook nog enige glimps van uw oog verbluffende website?

Positie Technieken en Zoekmachine Marketing

Als u een bedrijf bent dat diensten verwerft van een SEM bedrijf dat door middel van zoekmachine positie technieken u een hogere plaats in de zoekmachine beloofd dan kunt u de resultaten en inspanning van uw dienstverlener gemakkelijk en overzichtelijk volgen. Voor eigen gebruik of voor bedrijfs activiteiten roep ik de hulp in van de SEO Cockpit om zo mijn eigen SEO inspanningen te volgen. Deze tools zijn ook gratis te vinden op het web maar een centrale van alle tools spaart je dan weer tijd. Voor mezelf was het simpel ik spaar de tijd om meer andere taken te verrichten, het zoeken naar mijn pagina posities in de zoekmachine is nu verleden tijd. Ook het traceren van SEM dienstverleners word zo een stuk gemakkelijker en gestructureerd. Het succes van elk bedrijf is afhankelijk van de organisatie die er achter zit!

In een noten dopje, je kan je eigen inspanningen en die van SEM diensten op een ordelijke manier nakijken, zodanig dat u de gegevens van uw gekozen trefwoorden en de kwaliteiten ervan kunt beoordelen. Neem gerust een kijkje op SEO Cockpit en beslis zelf of dit de geschikte tool is om uw zoekmachine positie technieken te controleren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten