vrijdag 18 september 2009

Hoe krijg je een hogere plaats in de Google zoekmachine?

Hogere Plaats Zoekmachine | Een Monster Task

Om een betere positie te verwerven is geen magie nodig, wel een consistente aanwezigheid op de markt. Deze aanwezigheid kan met behulp van zoekmachine optimalisatie tools of website promotie campagnes behaald worden.

Zoekmachine optimalisatie made EASY

Dit houdt in dat u zich met uw website laat aanmelden bij zoekmachines door middel van uw site map toe te voegen aan de index van de zoekmachine of uw website adres te vermelden. Uw tweede taak bestaat uit het opbouwen van een natuurlijk proces van link building en de juiste keuzes te maken bij het analyseren van uw trefwoorden.

Voor een hogere plaats in Google zult u dus uw site map, een pagina met links naar alle bestaande pagina's van uw website, moeten aanmelden voor een Google zoekmachine optimalisatie. Zodra uw website in de index is opgenomen van de zoekmachine zullen de pagina's van uw site sneller gevonden worden door de robots.

Deze robots analyseren de inhoud van de pagina, hoeveel uitgaande links van waarde zijn en hoeveel belangrijke inkomende links er naar de bestemde pagina verwijzen. De robots houden rekening met nieuwe inhoud en de gebruikte trefwoorden voor elke link. Daarom is het juist belangrijk om met de juiste anker tekst naar de site te verwijzen, deze anker teksten worden zowel gebruikt bij de link building campagnes van SEO als bij de trefwoorden van SEA of adverteren op de zoekmachines.

De beste manier om bij te blijven is dus het gebruiken van optimalisatie zoekmachine marketing. Deze opdracht lijkt monster proporties aan te nemen als men dit echter alleen wil doen. Daarom raad ik ook aan om zoekmachine optimalisatie tools te gebruiken om dergelijke taken op een constructieve en overzichtelijke manier uit te voeren, en zo bekom je gemakkelijk een hogere plaats in de zoekmachine!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten